Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

Beques i PremisPremi Battestini 2018
Entitat: Filial de Tarragona
Termini: 30/07/2018
Dotació: 3.000 i 3000
Objectiu: Aquests premis estan destinats a donar reconeixement als projecte sobre millora dels serveis sanitaris en: a) atenció primària/comunitària i/o socio sanitària i b) atenció hospitalària. Els projectes han d’haver-se aplicat i per tant poder-ne avaluar els resultats.
Informació:

Caldrà enviar tota la documentació, en format digital, per correu electrònic a acmtgna@comt.cat,  abans de les 24:00 hores del dia 30 de juliol de 2018. Abans d’enviar-ho, consultar amb la Secretaria de Premis de l’Acadèmia el format a emprar. El material lliurat quedarà en poder de l’Acadèmia.

Totes aquelles candidatures que es rebin al servidor de l’Acadèmia amb posterioritat al termini de presentació establert en aquestes bases no seran acceptades.

Podran optar al premi tots els professionals d’Atenció Primària/comunitària, socio sanitària i hospitalària. Almenys un25% dels participants en el projecte hauran de ser soci de l’Acadèmia i estar al corrent de pagament de les quotes de l'Acadèmia.

Hi haurà dos premis dotats amb 3000 euros cadascun: un d’ells farà referència a atenció mèdica hospitalària i l’altre versarà sobre atenció mèdica primària /comunitària i/ó socio sanitària.