Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Notícies

Elecció de nous càrrecs de la Junta de Govern de l'Acadèmia
Publicada el 24/02/2017

img

A la passada Junta Consultiva, celebrada el dimarts 7 de febrer de 2017, es va dur a terme la renovació parcial reglamentària de la Junta de Govern de l’Acadèmia.

La Dra. Cristina Roure, la Dra. Carmen Gomar, el Dr. Xavier de Balanzó, el Dr. Eduard Monsó i la Sra. Montserrat Nuevo deixen els seus càrrecs de vicepresidenta primera per Catalunya, vicepresidenta tercera, secretari general, vocal tercera i vocal adjunta segona de l’Acadèmia respectivament.

El Dr. Salvador Navarro assumeix el càrrec de secretaria general, la Dra. Mª Antònia Mangues el de Vicepresidenta primera per Catalunya, la Dra. Mª Dolors Sintes el de Vicepresidenta tercera, la Dra. Mª Carmen García Ameijeiras el de vocal tercera i la Sra. Laura Formano el de vocal adjunta segona. El Dr. Diego Palao i el Dr. Josep Mª Amorós renoven un mandat més en els seus càrrecs actuals, el de vicepresident segon i vocal cinquè respectivament.img