Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


Metges/sses d’Urgències – Servei d’Urgències, Hospital General, Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, Sant Boi de Llobregat (Barcelona).
Publicació: 07/09/2017
Referència: 4553
Descripció:

El Servei d’urgències de l’Hospital General del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, necessita incorporar personal facultatiu per l’àrea d’urgències. S’ofereix contracte inicial de 8 mesos (1 plaça) i 3 contractes de 3 mesos. Contracte a jornada complerta totes les places. Possibilitat de contractació posterior de llarga durada. Es requereix, experiència prèvia a l’àrea d’urgències. Es valorarà: Títol d'especialista en Medicina de Família, Medicina Interna o similar, Màster d’Urgències i pacient crític. S'ofereix: - Contracte a jornada complerta (Conveni Col·lectiu dels Centres Sociosanitaris de Catalunya amb activitat concertada amb el Servei Català de la Salut). Incorporació immediata i possibilitat de llarga durada. Contacte: Dr. Xavier Martret, Cap del Departament de Urgències i Medicina Interna. Email: xavier.martret@pssjd.org. Tel 677 222 536.