Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


Metge/ssa Especialista en Psiquiatria i Salut Mental Fundació Assistencial de Mútua de Terrassa
Publicació: 03/04/2018
Referència: 5382
Descripció:

La persona seleccionada tindrà com a missió proporcionar atenció mèdica especialitzada al malalt, per aconseguir la seva curació o en el seu defecte, facilitar una qualitat de vida adequada en el decurs de la malaltia, amb la finalitat de garantir la qualitat, eficiència i equitat de l’assistència mèdica en un marc de sostenibilitat econòmica.

Requerim:

Titulació d’especialista en Psiquiatria i Salut Mental. Valorable doctorat.  Es valorarà experiència professional en Infantojuvenil. Informàtica a nivell usuari . Valorable anglès

Oferim:

Incorporació en el Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa de la Fundació Assistencial de Mútua de Terrassa. Jornada completa distribuïda en horari lliscant en els Serveis de Salut Mental Infantojuvenil de Sant Cugat i Rambla. Contracte indefinit.  Incorporació: immediata. Lloc de treball: Terrassa i Sant Cugat (Barcelona)

 

Les persones interessades poden enviar el seu currículum, indicant la referència MPIJ3/18 a l’adreça electrònica seleccio@mutuaterrassa.es