Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


Places de Metges/gesses d’Urgències – Servei d’Urgències, Hospital General, Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, Sant Boi de Llobregat (Barcelona).
Publicació: 12/09/2017
Referència: 4569
Descripció:

El Servei d’Urgències de l’Hospital General del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, necessita incorporar personal facultatiu per l’àrea d’urgències. S’ofereix contracte a jornada complerta. 2 places indefinides després de període de prova inicial. 1 plaça amb contracte de 8 mesos i 2 places amb contractació inicial de 3 mesos. Es requereix, experiència prèvia a l’àrea d’urgències. Es valorarà: Títol d'especialista en Medicina de Família, Medicina Interna o similar, Màster d’Urgències i pacient crític. S'ofereix: - Contracte a jornada complerta (Conveni Col·lectiu dels Sanitat Concertada de Catalunya). Incorporació immediata. Contacte: Dr. Xavier Martret, Cap del Departament de Urgències i Medicina Interna. Email: xavier.martret@pssjd.org. Tel 677 222 536.