Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


Metge Especialista en Psiquiatría amb experiència en Infanto-Juvenil.
Publicació: 13/02/2017
Referència: 3907
Descripció:

El Servei Andorrà d'Atenció Sanitària vol procedir a la cobertura d'una plaça temporal de Metge Especialista  en Psiquiatria

Busquem una persona amb habilitats de comunicació amb el pacient, resolutiva, amb capacitat de treball en equip. Títol de Llicenciat en Medicina i Cirurgia amb l’especialitat de Psiquiatria amb experiència en Psiquiatria InfantoJuvenil

 Es valorarà el català parlat i escrit i el coneixement d’altres idiomes, així com formació i experiència en atenció del trastorn mental greu en hospital general.

 Les principals funcions es centren, tan en pacients hospitalitzats com ambulatoris,  a l’àmbit de l’atenció infanto-juvenil.

 Jornada laboral ordinària de 40 h/setmana de dilluns a divendres per la cobertura d’una plaça temporal.

 La nostra oferta és:

  • Salari base brut anyal: 51.911,21 € (Facultatiu nivell IV).
  • Caldrà afegir la retribució variable (plus de nocturnitat, plus de festius intersetmanals, guàrdies de localització i de presència física).
  • Deducció 6,5% en concepte de seguretat social.
  • Retenció a compte de l’IRPF ( entre un 3% i un 4% per un salari anyal brut entre 50.000 € i 60.000 € ).
  • Jornada intensiva de matins completa de 40 h/setmana (1776 h/any)
  • Formació continuada.

 

Totes les persones interessades podeu fer arribar el vostre currículum vitae actualitzat a l’adreça recursoshumans@saas.ad de l’Àrea de Recursos Humans.