Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


Especialista Psicologia Clínica 2 places al CSMIJ Mataró
Publicació: 28/10/2018
Referència: 6198
Descripció:

 

2 places de psicòleg clínic al CSMIJ de Mataró, Consorci Sanitari del Maresme.
S’ofereix: Contracte de treball d’interinitat fins la convocatòria pública del procés de selecció per la cobertura de vacant d’acord amb la normativa pressupostària i a jornada completa.
Requisits: 
- Publicats a www.csdm.cat (treballa al CSDM); oferta pública: Psicòlec/ga clínic per al Centre de Salut Mental infanto-juvenil del CSdM (Convocatòria pública de treball) DA-SMIJPSI02-2018.
- Envieu la sol·licitud amb data límit 16 de novembre de 2018 fins a les 14 hores.  
- Titulació d’especialista en Psicologia Clínica (via PIR o homologada).
Termini i lloc de presentació: el termini per presentar les sol·licituds i la documentació requerida serà fins el dia 16 de novembre de 2018 fins les 14 hores, indicant referència DA-SMIJPSI02-2018. El lloc de presentació serà al Departament de Persones del Consorci Sanitari del Maresme (Hospital de Mataró, Carretera de Cirera nº 230, 08304 Mataró, planta -2) a l’atenció de la Sra. Paqui Cano.
També es pot fer arribar per correu electrònic a l’adreça seleccio.personal@csdm.cat.
Contacte coordinadora psicòlegs Sara Soria ssoria@csdm.cat

 

2 places de psicòleg clínic al CSMIJ de Mataró, Consorci Sanitari del Maresme.


S’ofereix: Contracte de treball d’interinitat fins la convocatòria pública del procés de selecció per la cobertura de vacant d’acord amb la normativa pressupostària i a jornada completa.


Requisits: - Publicats a www.csdm.cat (treballa al CSDM); oferta pública: Psicòlec/ga clínic per al Centre de Salut Mental infanto-juvenil del CSdM (Convocatòria pública de treball) DA-SMIJPSI02-2018

Titulació d’especialista en Psicologia Clínica (via PIR o homologada).

Termini i lloc de presentació: el termini per presentar les sol·licituds i la documentació requerida serà fins el dia 16 de novembre de 2018 fins les 14 hores, indicant referència DA-SMIJPSI02-2018. El lloc de presentació serà al Departament de Persones del Consorci Sanitari del Maresme (Hospital de Mataró, Carretera de Cirera nº 230, 08304 Mataró, planta -2) a l’atenció de la Sra. Paqui Cano. També es pot fer arribar per correu electrònic a l’adreça seleccio.personal@csdm.cat.


Contactes d'interès;  coordinadora psicòlegs Sara Soria ssoria@csdm.cat / coordinadora psiquiatria infantojuvenil Paloma Varela pvarela@csdm.cat