Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


Professor/a en l'àmbit de l'Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractament Psicològic
Publicació: 30/03/2017
Referència: 4036
Descripció:

Professor/a en l'àmbit de l'àrea de personalitat, avaluació i tractament psicològic.

La UOC és una universitat innovadora, arrelada a Catalunya i oberta al món, que forma les persones al llarg de la vida contribuint al seu progrés i al de la societat, alhora que duu a terme recerca sobre la societat del coneixement.

La UOC vol ser una universitat que, connectada en xarxa amb la resta d'universitats del món, impulsa la construcció d'un espai global de coneixement i la recerca de frontera en societat del coneixement.

Innova en el model educatiu propi que es centra en l'estudiant, oferint una formació de qualitat i personal, per fomentar la seva competitivitat i contribuir al progrés de la societat.

La persona seleccionada s'incorporarà com a professor associat a l'equip de professors de l'Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractament Psicològic del programa de Psicologia dels Estudis de Psicologia i Ciències de l'Educació de la UOC.

Funcions:

El professorat de la UOC, en el seu àmbit de coneixement, impulsa i dirigeix l'activitat docent no presencial, per la qual cosa té cura de l'adequació dels plans d'estudi, dels continguts de les matèries i dels materials docents i vetlla per la coordinació del procés d'aprenentatge dels estudiants. Correspon, igualment, al professorat propi impulsar la innovació, especialment en le smetodologies i tècniques aplicades a l'ensenyament no presencial i la recerca en el seu àmbit de coneixement.

En aquests moments, els estudis de Psicologia i ciències de l'Educació de la Universitat Oberta de Catalunya es troben immersos en el desenvolupament de noves propostes formatives de màster. Concretament, l'Àrea de Personalitat, Avaluació i tractament Psicològic del programa de Psicologia està desplegant un Màster Universitari de Psicologia Infantil i Juvenil, i a curt termini també s'espera un canvi en el pla d'estudis actual del Grau de Psicologia.

Busquem canddiats que contribueixin al desenvolupament de l'oferta formativa de l'Àrea de Personalitat, Avaluació i tractament Psicològics. S'espera que el candidat pugui demostrar experiència docent a nivell universitari en l'especialitat de Psicologia Clínica/Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractament. El candidat/a podrà desenvolupar la seva docència en programes de grau i de màster i contribuir al desenvolupmaent i desplegament de la nova oferta formativa, per aquest motiu es valorarà la polivalència dins l'àmbit. En aquest sentit, la nova oferta formativa aposta per la integració de posicionaments teòrics diversos dins de la psicologia. Per aquest motiu, es valorarà molt especialment la formació i experiència professional en l'àmbit clínici des d'una orientació integradora i una actitud oberta en relació a posicionaments teòrics diversos dins de la psicologia.

Es realitzarà una contractació laboral indefinida, a temps parcial i amb previsió d'incorporació al maig del 2017.

El centre de treball serà a la seu del 22@, ubicada a Rambla del Poblenou 156, Barcelona

Demanem:

*Formació:Doctorat en Psicologia

*Experiència docent a nivell universitari en l'especialitat de Psicologia Clínica / àrea de Personalitat, Avaluació i tractament

*Experiència professional en àmbit clínic

*Excel·lent nivell de català i castellà

*Capacitat per al treball en equip

*Alta iniciativa i capacitat de treballar en entorns innovadors

*Orientació a la millora contínua

Valorem:

*Mèrits docents i d'investigació en el camp sol·licitat

*Formació i experiència professional en l'àmbit clínic des d'una orientaci´´o integradora i una actitud oberta en relació a posicionaments teòrics diversos dins de la psicologia

*Experiència en metodologia docent: disseny d'assignatures, planificació i desenvolupament d'activitats docents, disseny de materials didàctics i d'instruments d'avaluació i els coneixements i experiència de formació no presencial, especialment en aquesta àrea de coneixement.

Sol·licitud:

Per poder participar en el procés de selecció, és necessari registrar-se com a canddiat/a en l'espai "Uneix-te al nostre equip" que es troba al portal www.uoc.edu, i un cop dins, presentar la sol·licitud.

Tancament de la convocatòria:

El termini de presentació de candidatures s'acaba el 20 d'abril de 2017