Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


Metge/ssa especialista en Pediatria (Gasatroenterologia, Hepatologia i Nutrició Pediátriques) al Parc Taulí Hospital Universitari (Sabadell)
Publicació: 06/08/2019
Referència: 8324
Descripció:

Parc Taulí Hospital Universitari (Sabadell) busca 1 metge/a especialista en Pediatria (Gastroenterología, Hepatología i Nutrició Pediàtriques) per a contracte de substitució per baixa maternal (aprox. 12-15 mesos) amb dedicació a jornada completa en consulta de Gastroenterología, Hepatología i Nutrició Pediàtriques (4 matins i 1 tarda) més guàrdies en Servei de Medicina Pediàtrica. Les condicions laborals són les establertes en el II Conveni de la Sanitat Concertada Catalana. Incorporació a partir de setembre de 2019 a l'equip de treball del Servei de Medicina Pediàtrica del Parc Taulí, entitat amb un hospital universitari (formació MEF i Grau) que presta servei a una població d'1,2 milions d'habitants, amb desenvolupament d'especialitats pediàtriques i vigilància intensiva (pediàtriques i neonatals) i amb una àmplia experiència docent i d'investigació. REQUISITS •Títol de llicenciatura/grau en Medicina i Cirurgia. •Títol d'especialista en Pediatria i les seves Àrees Específiques. ES VALORARÀ •Currículum. •Coneixements específics en Gastroenterología, Hepatología i Nutrició Pediàtriques. •Experiència en l'abordatge del pacient complex en l'àmbit específic de la seva competència. •Experiència docent i d'investigació. •Capacitat de treballar en equip i habilitats comunicatives amb pacients, familiars i professionals.