Avís Legal

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s'indiquen les dades d'informació general de www.academia.cat


Titular: Fundació Privada de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears


CIF: G61421418


Tipus d'activitat: Entitat de caràcter científic i cultural, sense finalitat lucrativa, de duració indefinida que té per objectius:


  1. Impulsar la recerca en l'àmbit de les ciències de la salut.
  2. Impulsar la millora de la docència.
  3. Promoure la formació continuada dels professionals de la salut.
  4. Donar suport a totes les activitats científiques, culturals o d’altra mena que estiguin relacionades amb les ciències de la salut, bé directament o bé mitjançant les societats científiques que integren l’Acadèmia.

Adreça: Carrer Major de Can Caralleu 1-7 de Barcelona


Contacte: [email protected]


Dades registrals: inscrita amb el número 1038 al Registre de Fundacions de la Direcció General de Dret i Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya en data 28 de gener de 1997


Finalitat del web


Aquest web té com objectiu principal informar als socis de l’Acadèmia i facilitar el coneixement de les activitats que realitza i serveis que presta.


Condicions generals


Aquests condicions regulen l’accés i utilització del web. L’accés al lloc n’implica l’acceptació sense reserves.


Permisos


S’autoritza la visualització, impressió i descàrrega parcial del contingut del web només si és compatible amb els objectius del web si es realitza amb intenció exclusiva d’obtenir informació per ús personal i privat. Es prohibeix la utilització amb finalitats comercials o per a la seva distribució o comunicació pública sense el consentiment exprés del seu titular.


Continguts


Les pàgines poden ser visitades lliurement pels usuaris excepte aquelles que estiguin incloses en àrees tancades adreçades exclusivament als socis.


Tots els continguts d’aquest web queden protegits per la legislació sobre propietat intel·lectual espanyola. L’accés a aquests continguts no transfereix cap dret sobre els mateixos.


El contingut i la informació proporcionada a www.academia.cat és merament informatiu i divulgatiu, en cap cas substitueix la relació que pugui existir entre un pacient o visitant del lloc web i el seu metge.


L’Acadèmia es reserva el dret a modificar qualsevol tipus d’informació que pogués aparèixer sense que hi hagi obligació d’avisar als usuaris.


L’entitat revisa i actualitza periòdicament la informació continguda però no pot garantir que la informació sigui veraç, actualitzada o no errònia. En conseqüència no es responsabilitza pels danys ocasionats per decisions preses en base a la informació i continguts web.


Enllaços a altres webs


La pàgina web pot contenir enllaços hipertextuals (links) a altres pàgines web gestionades por tercers. L’objectiu d’aquests enllaços és informar als usuaris d’altres fonts d’informació existents a la xarxa que puguin ser d’interès.


El titular no assumeix cap responsabilitat pel que fa a la informació continguda a pàgines web de tercers a què es pugui accedir a través d’enllaços des del web www.academia.cat


La presència d’aquests enllaços té una finalitat merament informativa i no constitueix en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que es puguin oferir en la pàgina web de destí.


Publicitat i finançament


El contingut del web està subjecte a la normativa vigent espanyola.


El lloc web www.academia.cat no conté publicitat d’empreses o organitzacions alienes, ni rep finançament per aquest concepte.


En algun cas puntual com en l’organització d’algun congrés, es pot comptar amb el suport d'alguna casa comercial, fet que queda identificat en la web del congrés sota l’epígraf de 'col·laboradors'.


El finançament del lloc web és a càrrec exclusiu de la Fundació Privada de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balear.


Autoria:

Propietat intel·lectual del web


Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut general d'aquesta pàgina web i el seu disseny gràfic són propietat exclusiva de l’Acadèmia (la Fundació Privada Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears) o de tercers que han autoritzat l'ús d'aquests continguts a la Fundació i a qui correspon l'exercici exclusiu dels drets d'explotació dels mateixos.


L'autoria dels continguts de caràcter científic està degudament identificada en cada un dels apartats (publicacions científiques, presentacions, recomanacions, entre d’altres).


Els autors del articles publicats als Annals de Medicina són professionals de la Salut i el contingut ha estat revisat pel director i el secretari de la revista.


Els arxius publicats a la secció de sessions online corresponen a les presentacions que els ponents han fet a les activitats formatives organitzades i avalades per les Societats Científiques que integren l'Acadèmia. Els autors han cedit els continguts amb finalitat exclusivament formativa dels professionals de la salut.


Actualització:


El contingut del web s’actualitza periòdicament. En el cas de les informacions relatives a activitats formatives ho fa diàriament (excepte festius: diumenges, nadal, pasqua, agost).


Tractament de dades de caràcter personal


En aplicació del nou Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, (en endavant RGPD), aplicable a tots els països membres de la Unió Europea a partir del 25 de maig de 2018, l'informem sobre el tractament de les seves dades de caràcter personal.


La Fundació i Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears gestiona el fitxer de dades personals a fi i efecte de facilitar informació periòdica i puntual sobre les activitats i els serveis que organitza o promou.


En cas de considerar vulnerats els seus drets, pot presentar una reclamació davant l'Agència Estatal de Protecció de Dades. Es pot adreçar al Delegat de Protecció de Dades a través de l'e-mail [email protected]


L’Acadèmia només tracta les dades que resultin adequades, pertinents i no excessives per al compliment de la finalitat d’atendre-les correctament


Les dades personals es conservaran durant 5 anys.


L’Acadèmia realitza el seguiment i l’anàlisi estadístic del tràfic de visites al website amb l’objectiu de millorar i optimitzar l’estructura i continguts oferts. La informació estadística obtinguda és totalment anònima i en cap cas pot associar-se ni permetre la identificació d’un usuari concret.


Els titulars de les dades podran revocar, en qualsevol moment i sense efectes retroactius, el consentiment prestat, així com exercir els drets d'accés, rectificació, limitació, portabilitat, supressió, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a [email protected] o bé mitjançant un escrit dirigit a Carrer Major de Can Caralleu 1-7 de Barcelona, acompanyant sempre una fotocòpia del seu D.N.I.


L’Acadèmia manté els nivells de seguretat de protecció de dades i ha establert els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, accés no autoritzat i robatori, sense perjudici d’informar que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.


Política sobre galetes


Què són les galetes i per què les utilitzem a les webs  de l’Acadèmia


Una galeta és un arxiu que es descarrega en el dispositiu de l’usuari a l’accedir a determinades pàgines web per emmagatzemar i recuperar informació sobre la navegació que es realitza en l’esmentat equip.


Les galetes permeten a les webs emmagatzemar i recuperar informació sobre les decisions i hàbits de l’usuari. A l’Acadèmia les utilitzem per personalitzar l’experiència dintre de les nostres webs, identificar i recordar l’usuari registrat i facilitar la navegació.


Galetes utilitzades dintre de la web


Les webs de l’Acadèmia utilitzen Google Analytics, un servei d’analítica web desenvolupat per Google, que permet l’anàlisi de la navegació en les pàgines web.


A través de l’analítica web s’obté de manera anònima informació relativa al número d’usuaris que accedeixen al web, el número de pàgines vistes, la freqüència i repetició de visites, la durada, el navegador utilitzat, l’operador que ofereix el servei, l’idioma, el terminal que s’utilitza, o la ciutat a la que està assignada l’adreça IP. Aquest Informació possibilita un millor i més acurat servei per part d’aquest portal.


També s’utilitzen galetes de sessió que es generen un cop l’usuari s’ha registrat per mantenir l’usuari identificat i comprovar si està autoritzat per accedir a certs serveis.


Acceptació de la política de galetes


L’Acadèmia mostra a la part inferior del seu portal un missatge i un accés a la seva política de galetes en cada inici de sessió i assumeix que accepta l’ús d’aquestes en cas que continuï navegant per les seves pàgines.


Cóm modificar la configuració de les galetes


Vostè pot restringir, bloquejar o esborrar les galetes de l’Acadèmia utilitzant el seu navegador. En cadascun dels navegadors l’operativa és diferent i la podrà consultar en el seu apartat d’ajuda.


[ Text revisat 08-10-2019 ]