Beques i PremisPremis Battestini 2021
Entitat: Acadèmia de Ciències Mèdiques de Tarragona
Termini: 01/09/2021
Dotació: 4.900€ i 4.900€
Objectiu: Caldrà enviar tota la documentació, en format digital, per correu electrònic a [email protected], o per correu postal a: Via de l’Imperi Romà 11 Bis, 43003 Tarragona, abans de les 24:00 hores del dia 1 de setembre de 2021. El material lliurat quedarà en poder de l’Acadèmia. Totes aquelles candidatures que es rebin al servidor de l’Acadèmia amb posterioritat al termini de presentació establert en aquestes bases no seran acceptades.
Informació:

Podran optar a aquests premis totes les unitats assistencials  dels Centres Sanitaris Assistencials públics, concertats i privats de l’àmbit territorial  de la ACMCiB

El primer signant i el 25 per cent dels autors dels projectes que es presentin als Premis ha de ser socis de la Fundació Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears.

Aquests premis que estan destinats a donar reconeixement als projectes sobre millora i innovació dels serveis sanitaris han d’haver-se aplicat i per tant poder-ne avaluar els resultats.

Les dotacions econòmiques dels projectes premiats seran destinats a les pròpies unitats assistencials guanyadores per a la millora dels seus recursos materials

Premis:

Atenció́ medica primària /comunitària i/ó sociosanitària:

1 PREMI   4000  euros + Estàtua de Bronze

2 PREMI    600  euros + Diploma de finalista

3 PREMI    300  euros + Diploma de finalista  

Atenció́ medica hospitalària:

1 PREMI   4000  euros  + Estàtua de Bronze

2 PREMI    600  euros + Diploma de finalista

3 PREMI    300  euros + Diploma de finalista

 

FORMULARI SOL.LICITUD: http://bit.ly/2MhLhCR