Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


METGE/ESSA ESPECIALISTA EN PEDIATRIA HOSPITAL COMARCAL MORA D'EBRE
Publicació: 10/02/2020
Referència: 10123
Descripció:

L'HOSPITAL COMARCAL DE MÓRA D’EBRE CERCA METGE/ESSA ESPECIALISTA EN PEDIATRIA per a la Borsa de Treball per cobrir futures eventualitats

Es requereix:

Llicenciatura en Medicina i Cirurgia.

En el cas del metge/essa especialista, acreditar titulació de l’especialitat pel lloc de treball al que s’opta, via MIR. Domini del català parlat i escrit. Acreditar certificació consistent a no haver estat condemnat per sentència ferma en algun dels delictes previstos a la LOPJM.

Es valorarà:

Experiència laboral com a metge/essa en l’especialitat. Formació addicional específica i complementària per al lloc de treball. Adequació a les característiques i les Necessitats de l’equip actual. Bones aptituds pel tracte amb l’usuari. Disposar del certificat de discapacitat igual o superior al 33% Es cerca un professional amb iniciativa, dinamisme, bon comunicador, orientat a la millora continua i amb capacitat de treball en equip.

Les persones interessades hauran de:

Registrar-se a https://hcme.borsadetreball.grupsagessa.cat i introduir totes les dades personals i curriculars. Imprescindible completar el perfil adjuntant la documentació (currículum vitae, titulacions i carta de presentació). Inscriure’s a la convocatòria oberta amb el Codi BT PED 20

Termini màxim de presentació de sol·licituds: 31 de desembre de 2020