Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


METGE/SSA ESPECIALISTA EN PEDIATRIA
Publicació: 20/01/2020
Referència: 9883
Descripció:

El Consorci Sanitari de l'Anoia, institució Sanitària de la província de Barcelona amb activitat concertada amb el Servei Català de la Salut precisa incorporar un/a: 

METGE/SSA ESPECIALISTA EN PEDIATRIA

Els/Les candidats/es hauran de complir els requisits de Llicenciat/da o Grau en Medicina i Cirurgia i disposar del títol d’especialista en Pediatria (via MIR o homologació).

Es valorarà:

  • Experiència o formació específica en gastroenterologia pediàtrica.
  • Experiència professional acreditada en consultes de pediatria, atenció d’urgències pediàtriques, atenció al nadó a sala de parts, neonatologia, hospitalització pediàtrica i assistència primària pediàtrica.
  • Formació contínua complementària.
  • Capacitat docent i de recerca.
  • Coneixements del programa SAVAC.
  • Coneixements de la llengua catalana, tant oral com escrita, adequat a les funcions

S’ofereix: Contracte laboral amb dedicació completa per a realitzar consultes de subespecialitat (gastroenterologia pediàtrica), consulta d’atenció primària i guàrdies del servei de pediatria. Possibilitat de contracte amb dedicació parcial, ocupant alguna de les funcions referides. Incorporació immediata, aplicació Conveni de la Sanitat Concertada.

Les dades dels/les candidats/es seran tractades d’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de Protecció de dades de caràcter personal.

Candidats/es interessats/des: Enviar CV a [email protected] indicant referència Pediatria. Data límit de presentació de candidatures el 15 de febrer de 2020.