Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


Dos/DUES psicòlegs /òlogues especialistes en Psicologia Clínica
Publicació: 26/02/2020
Referència: 10244
Descripció:

DESCRIPCIÓ: Psicòleg /-òloga Especialista en Psiclogia clínica per la xarxa comunitària del Servei de Psiquiatria (Centre de Salut Mental d'Adults, Centre d'Atenció i Seguiment a les Drogodependències, Serveis de Rehabilitació Comunitària i Unitats Especials) de l'empresa pública Gestió de Serveis Sanitaris. 

S'OFEREIX:  Contracte indefinit a jornada complerta, iniciant la relació lboral amb un contracte eventual de 6 mesos (...)

ES VALORARÀ: Experiència, Formació, Docència i Recerca en temes relacionats amb la pràctica clínica en el camp de la Psiquiatria, Salut Mental i Addiccions (...)

PROCÉS DE SELECCIÓ: consta de diferents fases (veure pàg. web)

PRESENTACIÓ SOL·LICITUDS: Documentació requerida al Departament de Persones i Desenvolupament Professional, ubicat a l'Hospital Universitari de Santa Maria, Avinguda Alcalde Rovira Roure 44, 25198 Lleida o mitjançant correu electrònic a [email protected] fins al 20 de març a les 10:00H. 

INFORMACIÓ COMPLERTA:www.gss.cat/sites/gss.cat/files/psico.pdf