Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


INFERMER/A DEL TREBALL
Publicació: 01/07/2020
Referència: 10588
Descripció:

El Consorci Sanitari de l'Anoia, institució sanitària de la província de Barcelona amb activitat concertada amb el Servei Català de la Salut precisa incorporar un/una:

INFERMER/A DEL TREBALL

 Els/Les candidats/es hauran de complir els requisits de Diplomat/da en Infermeria o Grau en Infermeria, disposar del títol d’especialitat en Infermeria del Treball i experiència recent i demostrada en Unitats de Salut Laboral i/o Serveis de Prevenció de Riscos Laborals .

 Es valorarà:

  • Màster o Postgrau en Prevenció de Riscos Laborals.
  • Tècnic Grau Superior en Prevenció de Riscos Laborals.
  • Formació específica de l’àrea.
  • Capacitat de treball en equip.
  • Capacitat docent.
  • Coneixement de la llengua catalana, tant oral com escrita, adequat a les funcions.

 S’ofereix: Contracte laboral amb dedicació completa, incorporació immediata, carrera professional, docència i formació, conveni col·lectiu SISCAT.

 Les dades dels/les candidats/es seran tractades d’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de Protecció de dades de caràcter personal.

 Candidats/es interessats/des: Enviar CV a [email protected], indicant referència Infermeria del Treball. Data límit de presentació de candidatures el 12 de juliol de 2020.