Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


METGE/ESSA ADJUNT/A, ESPECIALISTA EN PEDIATRIA (ENDOCRINOLOGIA PEDIÀTRICA)
Publicació: 02/03/2020
Referència: 10269
Descripció:

1. S’OFEREIX - Incorporació immediata al Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona, amb contracte de substitució amb una durada aproximada de 18 mesos. - Jornada laboral de 25 hores setmanals, per cobrir una consulta d'Endocrinologia i guàrdies (3-4 guàrdies/mes). - Docència pre i post-grau. - Ubicació a l'Hospital del Mar.

2. FUNCIONS - Diagnosticar i realitzar el tractament de nens i adolescents amb afeccions del sistema endocrí. - Formar part de l’equip d’Endocrinologia pediàtrica. - Responsable de la guàrdia de Pediatria-Nounats segons calendari de guàrdies.

3. REQUISITS Formació acadèmica: - Títol de llicenciat/ada o graduat/ada en Medicina i Cirurgia, i especialitat en Pediatria, amb titulació expedida per una Universitat/Ministeri espanyols o, en el seu defecte, degudament homologada pel Ministeri competent. Experiència professional: - Experiència professional acreditada, com a metge/essa especialista en pediatria (endocrinologia pediàtrica), en una institució hospitalària o consulta d'endocrinologia.

4. ES VALORARÀ - Màster en Endocrinologia pediàtrica finalitzat o en curs. - Mèrits científics i recerca efectuada. - Disponibilitat per adquirir experiència/coneixements, idiomes i formació complementària. - Disponibilitat horària. Les persones interessades hauran de registrar-se a:

https://www.parcdesalutmar.cat/ca/professionals/oferta-publica/view/?ID=590&extesa=true&ID_OFERTA=179