Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


RADIOLEG per centre mèdic a Bcn, especialitzat en Salud per la Dona
Publicació: 01/07/2019
Referència: 8049
Descripció:

 

Prestigiós consultori a Barcelona, dirigit a la Salud per la Dona, precisa incorporar Radiòlegs. 
 
Requisits: -Llicenciatura en medicina i especialitat en Radiologia o títol d’especialista convalidat pel Ministeri. -Experiència en mama (ecografies i biòpsies). Si no té experiència en mama (recent acabat el Mir) hi ha la possibilitat de que el centre el formi. 
 
 
S’ofereix: -Possibilitat de treballar a jornada completa, mitja o per hores. -Contracte laboral o com a lliure professional. -Salari, segons taula salarial, depenent dels anys aportats en l’especialització. 
 
Interessats enviar cv a: [email protected] 
 

 

Prestigiós consultori a Barcelona, dirigit a la Salud per la Dona, precisa incorporar Radiòlegs.  

Requisits:-Llicenciatura en medicina i especialitat en Radiologia o títol d’especialista convalidat pel Ministeri. -Experiència en mama (ecografies i biòpsies). Si no té experiència en mama (recent acabat el Mir) hi ha la possibilitat de que el centre el formi.   

S’ofereix: -Possibilitat de treballar a jornada completa, mitja o per hores.-Contracte laboral o com a lliure professional. -Salari, segons taula salarial, depenent dels anys aportats en l’especialització.  

Interessats enviar cv a: [email protected]