Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


ESPECIALISTA EN PSICOLOGIA CLÍNICA. SERVEI DE PSIQUIATRIA I PSICOLOGIA. INSTITUT CLÍNIC DE NEUROCIÈNCIES. HOSPITAL CLÍNIC
Publicació: 22/07/2019
Referència: 8196
Descripció:

nº REFERÈNCIA DE LA CONVOCATÒRIA: 28.666-2.518 Requisits Llicenciat/da en Psicologia. Especialitat en Psicologia Clínica. Complir requisits mínims d’Especialista de l’Hospital Clinic de Barcelona. Coneixement en Psicologia de la Salut. Característiques del lloc Relació contractual: contracte temporal. Categoria professional: Especialista Horari: Flexible matí o tarda (40.h/s). Documentació a lliurar Currículum simplificat de l’Hospital Clinic de Barcelona (trobareu la plantilla a l’aplicació). Document acreditatiu de la llicenciatura i l’especialitat. Relació de les institucions hospitalàries on s’hagi format. Referències concretes dels serveis on s’hagi format. Us recordem que les persones interessades hauran d’accedir a https://selmed.clinic.cat/ per inscriure’s a la convocatòria. Cal seguir les indicacions de l’aplicació (“selmed.clinic.cat”) i Resolució La convocatòria serà resolta pel Comitè de Selecció de l’Hospital Clínic. El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el 16 de setembre de 2019.