L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


Metge/metgesssa especialista en Pediatria
Publicació: 27/11/2020
Referència: 11242
Descripció:

Parc Taulí Hospital Universitari precisa incorporar un metge/metgessa especialista en Pediatria.

Es requereix: -Títol de llicenciatura/grau en Medicina i Cirurgia.-Títol d’especialista en Pediatria a les seves Àrees Específiques.

Es valorarà: -Currículum.-Competències acreditades en Gastroenterologia, Hepatologia i Nutrició Pediàtriques.-Experiència clínica en Gastroenterologia, Hepatologia i Nutrició Pediàtriques.-Experiència en l’abordatge del pacient complex en l’àmbit específic de la seva competència.-Experiència docent i d’investigació.-Capacitat de treballar en equip i habilitats comunicatives amb pacients, familiars i professionals. -Flexibilitat i disponibilitat per a activitat addicional.

S'ofereix: Incorporació a l’equip de treball del Servei de Medicina Pediàtrica del Parc Taulí, entitat amb un hospital universitari (formació MEF i Grau) de referència per a una població de 1,5 milions d’habitants, amb desenvolupament d’especialitats pediàtriques i cures intensives (pediàtriques i neonatals) i amb una àmplia experiència docent i de recerca.

Las persones candidates designades es vincularan a la institució mitjançant un contracte d’interinatge per vacant fins a la convocatòria reglamentària de la plaça amb caràcter definitiu.

Les condicions laborals són les establertes en el II Conveni de la Sanitat Concertada Catalana amb jornada completa.

Data de termini: 11 de desembre de 2020.

Data incorporació: segona meitat de gener de 2021