Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


Metge Especialista en Medicina Interna
Publicació: 28/09/2020
Referència: 11066
Descripció:

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva, com a Xarxa Integrada de Serveis depenent del Servei Català de la Salut (CatSalut) que gestiona els Hospitals Comarcals de Calella i Blanes, tres hospitals sociosanitaris, quatre centres de rehabilitació i diversos centres d’atenció primària amb els respectius dispensaris, selecciona:

METGE ESPECIALISTA EN MEDICINA INTERNA

Lloc de treball

El Metge Internista realitzarà les seves funcions a la planta hospitalària i a les consultes externes de l’Hospital Comarcal de Blanes, que és un hospital comarcal amb uns 100 llits aproximadament que dóna servei a una població de 113.000 habitants del territori. L’especialista formarà part de l’ equip de treball interdisciplinari de la Corporació, entitat integrada a la xarxa pública de proveïdors del Servei Català de la Salut.

Es requereix

  • Llicenciatura en Medicina.
  • Especialitat en Medicina Interna via MIR o homologació vigent a l’estat espanyol.

Es valora

  • Els anys d’experiència aportats
  • Formació continuada en l’especialitat

S’ofereix

 

  • Contracte temporal per substitució de 9 mesos de durada amb possibilitat de continuïtat.  
  • Jornada Completa, amb possibilitat de realitzar guàrdies diürnes a la planta d’hospitalització.
  • Condicions laborals en base al II Conveni col·lectiu de treball dels hospitals d’aguts, centres d’atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental, concertats amb el Servei Català de la Salut
  • Incorporació immediata.
En el cas d’estar interessat/da és necessari enviar un currículum vitae actualitzat amb la referència MIB20 abans del 18 d’Octubre de 2020  a: [email protected]

Per qualsevol dubte: 937 690 201 ext. 2179 – 2972 (Desenvolupament de Recursos Humans)

La Corporació reserva places per les persones que superen el tant per cent de minusvalidesa exigit per la llei LISMI, prioritzant-los amb igualtat de condicions en el procés de selecció.