Altres beneficis pels socis
PINNOCCHIO 3D al Poble Espanyol . Fascinant exposició a Barcelona

Finalitza 20/05/2024

Info exposició:

Pinocchio 3D al Poble Espanyol és una fascinant exposició a Barcelona que nens, nenes i adults no us podeu perdre. Del 24 de febrer al 20 de maig, descobriu aquesta experiència immersiva que es podrà veure per primera vegada a l’Estat Espanyol! Un emotiu, immersiu i divertit homenatge a la història, valors i personatges de Les aventures de Pinotxo, un dels contes més universals de tots els temps.
Les pàgines del llibre cobren vida en aquesta exposició a Barcelona per endinsar-vos en les aventures i emocions d’aquest personatge inoblidable en un recorregut que us farà descobrir esbossos inspirats en les primeres il·lustracions, projeccions multimèdia amb ambientació, sons i imatges, i una espectacular sala immersiva de 100m2.
Pinocchio 3D és tota una experiència virtual que permetrà als més petits fer un apassionant viatge gràcies al més entranyable dels titelles; i als adults, tornar per una estona a la infància per redescobrir i emocionar-se de nou amb un clàssic de la literatura italiana i universal que ha conquerit generacions senceres des de fa més de 140 anys.

 

Es compren les entrades  a la nostre web, adjunto link.

https://tickets.poble-espanyol.com/es/109-web-individual/7718-poble-espanyol-pinocchio-3d

Introduint el codi:

PROMOPINOCCHIO24