L’Acadèmia i les seves Fundacions han estat certificades per Bureau Veritas Certificación.
1 de desembre de 2023

21/12/2023

Bureau Veritas Certificación declara que ha efectuat la verificació de la memòria de sostenibilitat de la F. Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears.

Com a resultat del procés de verificació Bureau Veritas Certificación expressa que el contingut de la informació està basat i suportat per dades i registres comprovats com a certs. Així mateix, la informació, el seu tractament, els càlculs, gràfics i informació associada han sigut comprovats i verificats segons el procediment establert per Bureau Veritas Certificación.

La traçabilitat i la rellevància entre informació de base i contingut de la memòria són adequades.

És conforme amb els requisits i principis establerts en la guia per l’elaboració de Memòries de Sostenibilitat en la versió ”GRI Estàndards 2021” elaborada per Global Reporting Initiative (GRI).

Conforme a això, Bureau Veritas Certificación estableix, que ha realitzat la verificació en referència a la metodologia GRI Estàndards 2021 per a la memòria de sostenibilitat de l’any 2022 de la F. Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears.

En l’elaboració de la Memòria de Sostenibilitat de la F. Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, han servit de guia els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (ODS) i els estàndards GRI (Global Reporting Initiative), amb la corresponent anàlisi de materialitat per a determinar els temes més significatius per a l’Acadèmia.